Over Mirte

Buurt pluspunten
Het is mooi om te zien hoeveel verbinding en saamhorigheid er in het dorp is. In tijden waarin het belangrijk is om voor elkaar klaar te staan, merken we dat velen van ons elkaar ondersteunen en de moeite nemen om te vragen hoe het met iemand gaat.
Meer informatie
Het is een geweldige kans om ondersteuning te bieden aan mantelzorgers en bij te dragen aan hun welzijn. Samen streven we ernaar om de lasten van mantelzorgers te verlichten en hen te voorzien van de nodige middelen en steun. Het is inspirerend om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor het welzijn van anderen en ik kijk ernaar uit om nog meer mantelzorgers te kunnen helpen in hun zorgreis.
Werk
Een consulent mantelzorg luistert naar u en brengt daarna uw situatie samen met u in kaart, wijst u de weg en kan ervoor zorgen dat regeltaken uit handen worden genomen. Hierdoor wordt de druk voor u als mantelzorger minder. Voorbeelden van wat de mantelzorgconsulent biedt: Informatie, advies en begeleiding op uw situatie toegesneden Cursussen die u verder helpen en kracht geven Bijeenkomsten waarin u ervaringen kunt delen en praktische tips kunt uitwisselen Zet de mantelzorgmakelaar in voor het overnemen van regeltaken.

Betrokken bij

Berichten van Mirte