De Koggenwijzer helpt je je weg te vinden naar organisaties in Koggenland voor allerlei soorten hulp, ondersteuning en vrijetijdsbesteding. De Koggenwijzer geeft je een overzicht van het hele aanbod op het gebied van welzijn en gezondheid, jeugd en gezin, financiën, sport en activiteiten, veiligheid, religie en cultuur.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Contact en vrije tijd

In onze gemeente zijn veel plekken waar je je kunt uitleven in je vrije tijd en waar je anderen kunt ontmoeten. Ook zijn er organisaties waar je op vrijwillige basis iets voor een ander kunt betekenen.

Jeugd en jongeren

Voor jongeren is er veel te doen in Koggenland. Van kidsclubs tot scouting en van huttendorpen tot jongerenloket. Bekijk hier het aanbod speciaal voor jongeren.

Opvoeding, opvang en onderwijs

Van spel op de opvang tot opvoedtips voor ouders, en van basisschoolonderwijs tot geheugentraining voor senioren: hier vind je alles over opvoeding, opvang, basis- en middelbare scholen en volwassenenonderwijs.

Zorg en gezondheid

De contactgegevens van huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, apotheken, maatschappelijk werkers, GGZ-organisaties, psychologen, alternatieve genezers, coaches en consulenten vind je in deze rubriek.

Zorginstellingen en zorg thuis

Heb je hulp nodig om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen? Dan kun je gebruikmaken van hulpmiddelen, thuiszorg en cliëntondersteuning. Is het fijner of veiliger om in een instelling te wonen? Het lokale aanbod vind je hier.

Wonen, woonomgeving, veiligheid

Alle info over huur- en koopwoningen in Koggenland vind je hier. Maar ook tips om duurzamer te leven. Waar kun je terecht in onveilige situaties? Kijk ook eens hoe Koggenland geografisch is ingedeeld. Ook mooie routes en leuke uitjes vind je hier.

Financiën en administratie

Heb je moeite om rond te komen of heb je schulden? Zit je in een conflict met je baas of een bedrijf? Is je administratie niet op orde? Of kun je hulp gebruiken in je zoektocht naar werk? Bekijk hier welke mogelijkheden er voor je zijn.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?