Details
Eetbare bloemen, wat zijn dat en wat kun je er in de keuken allemaal mee?
Anna Koster, auteur van twee boeken over eetbare bloemen, heeft een tuin vol met eetbare bloemen en neemt bloemen mee om te proeven.
Het gebruik van bloemen in verschillende gerechten heeft oneindig veel mogelijkheden. Anna laat zien hoe je je familie en vrienden kunt verrassen met eetbare bloemen als ingrediënt en als garnering.
Op vrijdagmiddag 17 mei 2024 van 14:00 –16:00
Dorp
Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, ZuidermeerVoor wie
Jongeren, VolwassenenWaarover
Eten / drinken, GezondheidWat
Presentatie / lezing / onderzoek, TentoonstellingReacties
Over de organisator
Over de organisator
🍀Fleur je eten en je leven op met 🌼 eetbare bloemen 🌺 uit de tuin of de 🌿berm!...
Lees meer