Details

Vrijdag 17 mei 2024 van 14:00 tot 16:00 uur

Afgelopen

Eetbare bloemen, wat zijn dat en wat kun je er in de keuken allemaal mee?

Anna Koster, auteur van twee boeken over eetbare bloemen, heeft een tuin vol met eetbare bloemen en neemt bloemen mee om te proeven.

Het gebruik van bloemen in verschillende gerechten heeft oneindig veel mogelijkheden. Anna laat zien hoe je je familie en vrienden kunt verrassen met eetbare bloemen als ingrediënt en als garnering.

Op vrijdagmiddag 17 mei 2024 van 14:00 –16:00 

Dorp

Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer

Voor wie

Jongeren, Volwassenen

Waarover

Eten / drinken, Gezondheid

Wat

Presentatie / lezing / onderzoek, Tentoonstelling

Reacties

Over de organisator

Over de organisator
🍀Fleur je eten en je leven op met 🌼 eetbare bloemen 🌺 uit de tuin of de 🌿berm!... Lees meer