EDO Wandelvierdaags Avenhorn - De Goorn (Koggenland)

MacBaS

Details

Meerdaagse activiteit
21, 22, 23 en 24 mei
Tijdstip
meestal van 18:30 tot 20:30 uur
Sportcafe De Koggenhal
Dwingel, De Goorn, Nederland


De 16e editie van de EDO Gym Wandel4Daagse staat voor de deur. Van 21 mei tot en met 24 mei zullen de straten en paden van de omgeving weer gevuld zijn met enthousiaste wandelaars, jong en oud, die zich verenigen in deze sportieve uitdaging.

Het evenement biedt deelnemers de keuze tussen het afleggen van een route van 5 of 10 kilometer. Elke dag begint de wandeling stipt om 18:30 uur, waardoor deelnemers na hun werk of andere dagelijkse verplichtingen de kans hebben om deel te nemen aan dit gezonde en vermakelijke avontuur.

Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers en de inkoop van de daarbij behorende versnaperingen voor onderweg, willen we verzoeken om u zoveel mogelijk van te voren in te schrijven via https://inschrijven.nl/form/2024052151400-nl, waarbij een inschrijving slechts €4,- kost. Voor degenen die op de dag zelf besluiten mee te doen, is aanmelding ook mogelijk, zij het tegen een iets hoger tarief van €4,50. Het loont niet alleen financieel, maar scheelt u ook nog eens wachttijd, want de stempelkaart heeft u dan al. 

Het succes van de Wandel4Daagse zou niet mogelijk zijn zonder de steun van sponsoren en de inzet van vrijwilligers. Zij zijn de ruggengraat van het evenement en dragen bij aan de onvergetelijke ervaring die deelnemers elk jaar weer beleven. Hun toewijding en enthousiasme zorgen ervoor dat de EDO Gym Wandel4Daagse een hoogtepunt blijft op de kalender van wandelaars en gemeenschappen.

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent op zoek naar een uitdaging of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om wat tijd buiten door te brengen, de EDO Gym Wandel4Daagse belooft voor iedereen een geweldige ervaring te worden. Dus trek je wandelschoenen aan, sluit je aan bij de menigte en laat je meevoeren door de energie en gezelligheid van dit fantastische evenement!


Een wandelende groet,

Commissie Wandel4Daagse Koggenland

Datums (4)
Dinsdag 21 mei 2024 van 18:30 tot 20:30 uur (afgelopen)
Woensdag 22 mei 2024 van 18:30 tot 20:30 uur (afgelopen)
Donderdag 23 mei 2024 van 18:30 tot 20:30 uur (afgelopen)
Toon meer
Dorp
Avenhorn, De Goorn
Voor wie
Jongeren, Volwassenen
Waarover
Sport en bewegen
Wat
Buurtactiviteit, Evenement / feest / markt

Reacties

Over de organisator

MacBaS
MacBaS is ontstaan uit passie voor degelijke Apple producten. Al jaren werkzaam in de IT branche!... Lees meer