Details

Meerdaagse activiteit
12, 19, 26 mei en 2 jun.
Tijdstip
van 13:00 tot 16:30 uur
Stichting Oud Obdam-Hensbroek
Willibrordustuin, Obdam, Nederland

Dit jaar bestaat de Stichting Oud Obdam-Hensbroek 40 jaar en dat vieren ze met een speciale expositie met de titel “De canon van Obdam en Hensbroek”. In deze expositie komen de hoogtepunten uit de geschiedenis van de dorpen aan bod.

Net zoals bij de canon van Nederland, of die van Westfriesland bijvoorbeeld, zijn er keuzes gemaakt. Soms waren er geen foto’s of weinig informatie, soms was er doodeenvoudig geen ruimte voor. Toch is er genoeg te zien. 

Sowieso zijn er nog nooit zoveel prachtige foto’s en afbeeldingen tentoongesteld. Het aanbod is erg divers, van de ontstaansgeschiedenis tot de realisering van de nieuwste wijken, van gemeentehuizen, kerken en kroegen, van tuinbouw, veehouderij, winkels en andere bedrijvigheid, van scholen, sport en recreatie en dan de rest nog.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en te genieten van het prachtige fotomateriaal. De entree is gratis. Er is koffie en/of thee te koop. 

Meer info: klik hier voor de website van Stichting Oud Obdam-Hensbroek.Datums (4)
Zondag 12 mei 2024 van 13:00 tot 16:30 uur (afgelopen)
Zondag 19 mei 2024 van 13:00 tot 16:30 uur (afgelopen)
Zondag 26 mei 2024 van 13:00 tot 16:30 uur
Toon meer
Dorp
Hensbroek, Obdam
Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waarover
Onderwijs / educatie / voorlichting
Wat
Tentoonstelling

Over de organisator

Buurtverbinders Koggenbuurtjes
Wij zijn de buurtverbinders en de beheerders van het platform Koggenbuurtjes:Matty, Annelies, Marion, Silvia... Lees meer