BUURTGEZINNEN EAT & MEET: gezellig eten samen met andere gezinnen!

Buurtgezinnen Koggenland

Details

Vrijdag 9 februari 2024 van 17:30 tot 20:00 uur
Afgelopen
Spierdijkerweg 108
Spierdijk, Nederland

EAT & MEET: de Aftrap.

Dit is de eerste Eat & Meet die Buurtgezinnen Koggenland organiseert in samenwerking met 't Boetje Bij Moeders.

Gezellig eten met andere gezinnen, elkaar ontmoeten, lekker kletsen en verbindingen leggen: dat is de insteek van deze avond!

De locatie 't Boetje Bij Moeders leent zich hier perfect voor! We zorgen dat er kleurtjes zijn, boekjes liggen, een bordspel gespeeld kan worden.

Het idee is om niet alleen samen te eten, maar er ook nog iets van op te steken: Bij Moeders laat graag zien hoe je voor weinig geld een lekkere gezonde liefst biologische streekmaaltijd op tafel zet.

Deze eerste keer wordt een beetje aftasten: er is ook het idee om meer te vertellen over hoe je bijvoorbeeld kunt fermenteren. Maar ook om misschien wel je brei/haakwerk mee te nemen. Misschien vind je het leuk om wat muziek te maken, tijdens of na het eten.

GEZINNEN VOOR GEZINNEN
Organisator van dit initiatief is Corina Arends, coördinator Buurtgezinnen in Koggenland.

GRATIS
Deze avond is voor deze keer gratis.

Het idee is om elke 2e vrijdag van de maand (behalve tijdens schoolvakanties) deze gezellige verbindende avond te organiseren. Afhankelijk van het succes en donaties/subsidiëring.

AANMELDEN
Deelname is alleen mogelijk via aanmelding bij Corina Arends, per email naar: . Er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen. Fijn dus als je uiterlijk 2 dagen van te voren annuleert, als je toch helaas niet kunt deelnemen.

Bij annulering binnen de 2 dagen voorafgaand aan de avond, moeten we helaas het bedrag bij jou in rekening brengen.

WAT DOET BUURTGEZINNEN?
Buurtgezinnen koppelt gezinnen die wel een steuntje kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Daarmee krijgen de kinderen wat extra liefde en aandacht terwijl de ouders worden ontlast.
“Ook community building - dus het opbouwen van relaties en netwerken voor mensen - behoort tot de taken van Buurtgezinnen”, legt Corina uit. De Eat&Meat is daar een mooi voorbeeld van.

Dorp
Avenhorn, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuidermeer
Voor wie
Peuters, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Eten / drinken, Gezondheid, Kind / jeugd / jongeren, Ontmoeten
Wat
Buurtactiviteit, Evenement / feest / markt, (Netwerk)bijeenkomst

Reacties

Over de organisator

Buurtgezinnen Koggenland
Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo...... Lees meer